Workshops voor bedrijven

Ontdek de kracht van improvisatie in jouw bedrijf! Onze op maat gemaakte workshops bieden unieke en interactieve ervaringen waarin we improvisatietechnieken gebruiken om teambuilding, communicatie en creativiteit te versterken. 

Improviseer je weg naar betere communicatie

In deze workshop leren deelnemers improvisatietechnieken die hen helpen om effectiever te communiceren in professionele settings. Ze zullen leren luisteren, reageren en samenwerken op een speelse en interactieve manier, waardoor ze betere communicatieve vaardigheden ontwikkelen die ze kunnen toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Boost je creativiteit met improvisatietheater

Deze workshop richt zich op het stimuleren van de creativiteit van de deelnemers door middel van improvisatietechnieken. Ze zullen leren om out-of-the-box te denken, nieuwe ideeën te genereren en creatieve oplossingen te bedenken door middel van improvisatieoefeningen en spelletjes. Deze workshop is perfect voor teams die op zoek zijn naar innovatieve benaderingen van problemen en uitdagingen.

Leiderschap in actie: improvisatietheater voor managers

Deze workshop is gericht op het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden door middel van improvisatietechnieken. Deelnemers leren hoe ze authentiek leiderschap kunnen tonen, effectief kunnen communiceren, beslissingen kunnen nemen en teams kunnen inspireren door middel van improvisatieoefeningen en rollenspellen. Deze workshop is geschikt voor managers en leidinggevenden op alle niveaus.

Teamwork op de planken: bouw sterke teams met improvisatietheater

Deze workshop is ontworpen om de teamdynamiek te verbeteren door middel van improvisatietechnieken. Deelnemers zullen leren samen te werken, te vertrouwen op elkaars ideeën, flexibel te zijn en te communiceren op een speelse en interactieve manier. Ze zullen
sterke teamvaardigheden ontwikkelen die ze kunnen toepassen in hun professionele omgeving, waardoor de samenwerking en de prestaties van het team worden verbeterd.

Presenteren met flair: improvisatietheater voor sprekers

Deze workshop richt zich op het verbeteren van presentatievaardigheden door middel van improvisatietechnieken. Deelnemers zullen leren om met vertrouwen te spreken, interactie te hebben met het publiek, improviseren bij onverwachte situaties en hun boodschap op een boeiende en overtuigende manier over te brengen. Deze workshop is geschikt voor iedereen die regelmatig presentaties geeft of in de publieke sfeer communiceert.

Improviseer je netwerk: netwerkvaardigheden voor professionals

Deze workshop is gericht op het ontwikkelen van effectieve netwerkvaardigheden met behulp van improvisatietechnieken. Deelnemers leren hoe ze authentieke verbindingen kunnen maken, constructieve gesprekken kunnen voeren, effectieve elevator pitches kunnen geven en waardevolle netwerkrelaties kunnen opbouwen. Deze workshop is geschikt voor professionals op alle niveaus die hun netwerkvaardigheden willen verbeteren.

De kracht van positieve communicatie: improvisatietheater voor teambuilding

Deze workshop is gericht op het bevorderen van positieve communicatie binnen teams door middel van improvisatietechnieken. Deelnemers leren hoe ze positieve feedback kunnen geven, effectief kunnen luisteren, constructief kunnen communiceren en een ondersteunende teamcultuur kunnen opbouwen. Ze zullen ook leren omgaan met uitdagingen en conflicten op een constructieve manier.

De kunst van storytelling: improvisatietheater voor effectieve communicatie

Deze workshop richt zich op het ontwikkelen van verhalenvertelvaardigheden met behulp van improvisatietechnieken. Deelnemers leren hoe ze boeiende verhalen kunnen vertellen, emotie kunnen overbrengen, een sterke structuur kunnen opbouwen en effectieve communicatievaardigheden kunnen toepassen in verschillende professionele contexten. Deze workshop is geschikt voor iedereen die zijn of haar verhalenvertelvaardigheden wil verbeteren.

Workshops op maat

Bent u op zoek naar een specifieke workshop die aansluit bij de behoeften van uw team of organisatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij ontwerpen en faciliteren op maat gemaakte workshops die perfect aansluiten bij uw wensen en doelstellingen, met behulp van onze expertise in improvisatietheater en effectieve communicatie.

100+ organisaties en 10.000+ deelnemers gingen je al voor 

Enkel de beste acteurs en trainers

Onze workshops en opleidingen in improvisatietheater worden geleid door ervaren coaches, zonder tussenkomst van derden of onderaannemers. Hierdoor garanderen we een kwalitatieve en persoonlijke ervaring.

Prijzen en meer info

Laat je gegevens achter en we bezorgen je de nodige informatie.