Home 9 Voor bedrijven 9 Workshops 9 Boost je creativiteit met improvisatietheater

Boost je creativiteit met improvisatietheater

Deze workshop richt zich op het stimuleren van de creativiteit van de deelnemers door middel van improvisatietechnieken. Ze zullen leren om out-of-the-box te denken, nieuwe ideeën te genereren en creatieve oplossingen te bedenken door middel van improvisatieoefeningen en spelletjes. Deze workshop is perfect voor teams die op zoek zijn naar innovatieve benaderingen van problemen en uitdagingen.

STEEDS OP MAAT

PROFESSIONEEL

+10.000 DEELNEMERS

Hoe het Werkt

Het verloop van de workshop kan variëren afhankelijk van de specifieke activiteiten en het tijdschema, maar over het algemeen zou het er ongeveer zo uitzien:

  • Introductie: de workshopbegeleider zal de deelnemers verwelkomen en een introductie geven over het doel en de inhoud van de workshop.
  • Basisprincipes van improvisatie: de deelnemers krijgen een korte introductie over de basisprincipes van improvisatie en hoe deze kunnen worden toegepast om de creativiteit te stimuleren.
  • Improvisatie-oefeningen: de deelnemers zullen verschillende improvisatie-oefeningen en spelletjes uitvoeren die gericht zijn op het stimuleren van de creativiteit en het genereren van nieuwe ideeën.
  • Reflectie: na elke oefening zullen de deelnemers worden uitgenodigd om te reflecteren op wat ze hebben geleerd en hoe ze deze nieuwe vaardigheden kunnen toepassen op hun werk en dagelijks leven.
  • Toepassing: ten slotte zal de workshopbegeleider de deelnemers helpen bij het toepassen van de geleerde vaardigheden op specifieke problemen of uitdagingen die ze hebben geïdentificeerd en zullen ze samen werken aan het bedenken van creatieve oplossingen.
  • Afsluiting: de workshopbegeleider zal de workshop afsluiten met een samenvatting van de geleerde vaardigheden en een dankwoord aan de deelnemers.

Waarom +100 klanten graag met ons werken

R

Plezierige, sociale en boeiende ervaringen

R

Meer dan 30 jaar ervaring

R

Eerlijke prijzen

R

Professionele acteur en begeleiders

R

Super eenvoudige boekingen

R

Altijd op maat

Prijzen en meer info

Laat je gegevens achter en we bezorgen je de nodige informatie.