Home 9 Voor bedrijven 9 Workshops 9 Presenteren met flair: improvisatietheater voor sprekers

Presenteren met flair: improvisatietheater voor sprekers

Deze workshop richt zich op het verbeteren van presentatievaardigheden door middel van improvisatietechnieken. Deelnemers zullen leren om met vertrouwen te spreken, interactie te hebben met het publiek, improviseren bij onverwachte situaties en hun boodschap op een boeiende en overtuigende manier over te brengen. Deze workshop is geschikt voor iedereen die regelmatig presentaties geeft of in de publieke sfeer communiceert.

STEEDS OP MAAT

PROFESSIONEEL

+10.000 DEELNEMERS

Hoe het Werkt

Het verloop van de workshop “Presenteren met flair: improvisatietheater voor sprekers” begint met een introductie van de workshopbegeleider en een kennismaking tussen de deelnemers. Vervolgens zal de workshopbegeleider uitleggen hoe improvisatietechnieken kunnen worden gebruikt om de presentatievaardigheden te verbeteren.

Deelnemers worden betrokken bij verschillende improvisatie-oefeningen en rollenspellen, gericht op het verbeteren van hun presentatievaardigheden. Dit omvat activiteiten zoals publieksparticipatie, improvisatieoefeningen en rollenspellen om deelnemers te helpen met vertrouwen te spreken, interactie te hebben met het publiek, improviseren bij onverwachte situaties en hun boodschap op een boeiende en overtuigende manier over te brengen.

De workshopbegeleider zal feedback geven na elke oefening, waarbij hij de sterke punten van de deelnemers benadrukt en gebieden identificeert die nog verbeterd kunnen worden. Door deze feedback kunnen de deelnemers hun vaardigheden verder ontwikkelen en leren hoe ze effectief kunnen presenteren.

De workshop eindigt met een debriefing, waarin de workshopbegeleider de belangrijkste lessen samenvat en de deelnemers uitnodigt om hun ervaringen te delen. De deelnemers worden aangemoedigd om te reflecteren op wat ze hebben geleerd en hoe ze deze nieuwe vaardigheden kunnen toepassen bij hun toekomstige presentaties en publieke communicatie.

Waarom +100 klanten graag met ons werken

R

Plezierige, sociale en boeiende ervaringen

R

Meer dan 30 jaar ervaring

R

Eerlijke prijzen

R

Professionele acteur en begeleiders

R

Super eenvoudige boekingen

R

Altijd op maat

Prijzen en meer info

Laat je gegevens achter en we bezorgen je de nodige informatie.