Home 9 Voor bedrijven 9 Workshops 9 Teamwork op de planken: bouw sterke teams met improvisatietheater

Teamwork op de planken: bouw sterke teams met improvisatietheater

Deze workshop is ontworpen om de teamdynamiek te verbeteren door middel van improvisatietechnieken. Deelnemers zullen leren samen te werken, te vertrouwen op elkaars ideeën, flexibel te zijn en te communiceren op een speelse en interactieve manier. Ze zullen sterke teamvaardigheden ontwikkelen die ze kunnen toepassen in hun professionele omgeving, waardoor de samenwerking en de prestaties van het team worden verbeterd.

STEEDS OP MAAT

PROFESSIONEEL

+10.000 DEELNEMERS

Hoe het Werkt

Het verloop van de workshop “Teamwork op de planken: bouw sterke teams met improvisatietheater” begint met een introductie van de workshopbegeleider en een kennismaking tussen de deelnemers. Vervolgens zal de workshopbegeleider uitleggen hoe improvisatietechnieken kunnen worden gebruikt om de teamdynamiek te verbeteren.

Daarna worden de deelnemers betrokken bij verschillende improvisatieoefeningen die gericht zijn op het verbeteren van teamwerk en samenwerking. Dit omvat verschillende activiteiten, zoals groepsoefeningen, communicatiespelletjes en verbeeldingsoefeningen, waarbij deelnemers leren hoe ze hun ideeën effectief kunnen delen, hoe ze beter kunnen luisteren en hoe ze feedback kunnen geven.

De workshopbegeleider zal feedback geven na elke oefening, waarbij hij de sterke punten van de groep benadrukt en gebieden identificeert die nog verbeterd moeten worden. Door deze feedback kunnen de deelnemers hun vaardigheden verder ontwikkelen en leren hoe ze effectief kunnen samenwerken als een team.

De workshop eindigt met een debriefing, waarin de workshopbegeleider de belangrijkste lessen samenvat en de deelnemers uitnodigt om hun ervaringen te delen. De deelnemers zullen worden aangemoedigd om te reflecteren op wat ze hebben geleerd en hoe ze deze nieuwe vaardigheden kunnen toepassen in hun professionele omgeving.

Waarom +100 klanten graag met ons werken

R

Plezierige, sociale en boeiende ervaringen

R

Meer dan 30 jaar ervaring

R

Eerlijke prijzen

R

Professionele acteur en begeleiders

R

Super eenvoudige boekingen

R

Altijd op maat

Prijzen en meer info

Laat je gegevens achter en we bezorgen je de nodige informatie.