Ontdek de kracht van improvisatie voor scholen

Bent u op zoek naar een frisse en innovatieve manier om uw leerkrachten en leerlingen te inspireren? Wij presenteren u met trots ons bijzondere workshopaanbod voor scholen! 

 Workshops voor leerkrachten

Ontdek de inspirerende wereld van improvisatie met onze op maat gemaakte workshops voor leerkrachten. In onze interactieve en speelse sessies leert u improvisatietechnieken die uw communicatie, creativiteit en probleemoplossend denken versterken. Ervaar de kracht van spontaniteit en pas deze vaardigheden toe in de klas om een dynamische, open en stimulerende leeromgeving te creëren. Neem deel aan onze workshops en geef uw onderwijspraktijk een frisse en vernieuwende impuls!

Voor het lager onderwijs 

Introduceer uw leerlingen in het lager onderwijs tot de magie van improvisatie met ons boeiende en educatieve workshopaanbod. Door middel van speelse en interactieve oefeningen ontdekken kinderen de kracht van hun verbeelding en leren ze samenwerken, communiceren en creatief denken. Onze workshops moedigen leerlingen aan om hun zelfvertrouwen en expressie te ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd plezier beleven en essentiële levensvaardigheden opdoen. Laat uw leerlingen genieten van deze unieke en verrijkende ervaring die hen inspireert en voorbereidt op de toekomst!

100+ organisaties en 10.000+ deelnemers gingen je al voor 

Enkel de beste acteurs en trainers

Onze workshops en opleidingen in improvisatietheater worden geleid door ervaren coaches, zonder tussenkomst van derden of onderaannemers. Hierdoor garanderen we een kwalitatieve en persoonlijke ervaring.

Prijzen en meer info

Laat je gegevens achter en we bezorgen je de nodige informatie.