Optredens en show op maat voor bedrijven

Laat u verrassen, inspireren en entertainen door onze unieke, op maat gemaakte voorstellingen die perfect passen bij uw bedrijfsbehoeften. Van teambuilding tot leiderschapsontwikkeling, van creativiteit tot communicatie: wij brengen een mix van humor, energie en inzichten op het podium, speciaal voor uw organisatie. Boek nu een voorstelling en beleef een onvergetelijke avond waarin teamwork, inspiratie en plezier centraal staan!

Spontane Synergie: Een voorstelling vol improvisatie en teamspirit

Geniet van een meeslepende voorstelling waar teamwork en improvisatie samensmelten, en ervaar een teambuilding vol verbinding, creativiteit en onverwachte wendingen!

Lachend Leiderschap: Een komische kijk op leiderschap en succes

Ontdek de luchtige kant van leiderschap en zakelijk succes in deze humoristische, meeslepende voorstelling vol interactie en inzichten!

Creatieve Brainstorm: Een geïmproviseerde reis door innovatie en probleemoplossing

Ga mee op een geïmproviseerde reis door innovatie en creativiteit, en ontdek de kracht van probleemoplossing met een flinke dosis humor!

100+ organisaties en 10.000+ deelnemers gingen je al voor 

Enkel de beste acteurs en trainers

Onze workshops en opleidingen in improvisatietheater worden geleid door ervaren coaches, zonder tussenkomst van derden of onderaannemers. Hierdoor garanderen we een kwalitatieve en persoonlijke ervaring.

Prijzen en meer info

Laat je gegevens achter en we bezorgen je de nodige informatie.