Workshops voor leerkrachten

Laat u verrassen, inspireren en entertainen door onze unieke, op maat gemaakte voorstellingen die perfect passen bij uw bedrijfsbehoeften. Van teambuilding tot leiderschapsontwikkeling, van creativiteit tot communicatie: wij brengen een mix van humor, energie en inzichten op het podium, speciaal voor uw organisatie. Boek nu een voorstelling en beleef een onvergetelijke avond waarin teamwork, inspiratie en plezier centraal staan!

De Magie van Improvisatie

In deze interactieve workshop leert u de basisprincipes van improvisatietheater en hoe u deze kunt toepassen in uw lessen. U leert hoe u een veilige en open omgeving creëert, zodat uw leerlingen zich comfortabel voelen om hun eigen creativiteit te verkennen. Met behulp van spel, verhaalopbouw en expressie, bevorderen we samenwerking, luistervaardigheid en zelfvertrouwen, zowel bij uzelf als bij uw leerlingen.

Vlotte Communicatie: De Geïmproviseerde Weg

In deze praktische workshop leert u improvisatietechnieken die uw communicatievaardigheden bevorderen en u helpen om met uw leerlingen op een authentieke manier te communiceren. U leert beter luisteren, reageren en u aan te passen aan de behoeften van uw klas, terwijl u tegelijkertijd hun betrokkenheid en interesse stimuleert.

Creatief Probleemoplossend Denken

In deze workshop leert u improvisatietechnieken toe te passen om uw vermogen tot probleemoplossend denken te vergroten. Door middel van creatieve spelletjes en oefeningen werkt u aan uw flexibiliteit, out-of-the-box denken en het omarmen van mislukkingen als leermomenten. U leert hoe u deze technieken kunt integreren in uw lessen om uw leerlingen te helpen bij het ontwikkelen van hun eigen probleemoplossende vaardigheden.

Leren door Spelen: Improvisatie in het Klaslokaal

In deze workshop verkennen we hoe improvisatiespelletjes en -oefeningen kunnen worden ingezet in de klas om het leerproces te ondersteunen. U leert hoe u spelenderwijs verschillende onderwerpen en vaardigheden kunt introduceren, zoals wiskunde, talen, samenwerking, en zelfexpressie. Ontdek hoe u improvisatie kunt gebruiken om een actieve leeromgeving te creëren waar uw leerlingen enthousiast aan deelnemen.

De Kracht van Verhalen: Improvisatie als Vertelkunst

In deze workshop leert u hoe u improvisatietechnieken kunt toepassen om pakkende en meeslepende verhalen te creëren, samen met uw leerlingen. U ontdekt hoe u een verhaal kunt structureren en hoe u verhaalelementen zoals personages, plot en setting kunt gebruiken om de interesse van uw leerlingen vast te houden. Bovendien leert u hoe u deze technieken kunt integreren in uw lessen om het vertellen van verhalen te bevorderen en uw leerlingen aan te moedigen hun eigen verhalen te delen en te ontwikkelen.

100+ organisaties en 10.000+ deelnemers gingen je al voor 

Enkel de beste acteurs en trainers

Onze workshops en opleidingen in improvisatietheater worden geleid door ervaren coaches, zonder tussenkomst van derden of onderaannemers. Hierdoor garanderen we een kwalitatieve en persoonlijke ervaring.

Prijzen en meer info

Laat je gegevens achter en we bezorgen je de nodige informatie.